joi, 3 decembrie 2009

Despre o zi aproape perfecta!




Imi vine sa zburd, sa rad, sa plang (de fericire) si iar sa zburd si sa zambesc din tot sufletul. Daca pana acum eram linistita si calma si asteptam rabdatoare plecarea in tipografie a acestui numar, astazi am devenit euforica de-a dreptul...

Primul pas...

In jurul orei 13 am plecat cu Clau (ca doua Scufite) sa luam merinde pentru masa de pranz atat pentru noi cat si pentru colegele noastre dragi. Pe lista aveam ciorbite, piure, rulouri de pui... Ca sa vedeti ca mancam foarte sanatos... (A fost ceva in aer azi. De obicei ne tratam cu cartofi prajiti, tochituri si alte bunatati prajite in ulei. Glumesc.)

Cam dupa jumatate de ora ne-am intors incarcate la birou... Asez pungile la locul lor si ma indrept catre birou, sa mai verific o data mailul inainte de a ma infrupta din bunatati...

Si ca sa vezi, pe biroul meu trona un pachet... Nu era nici vreo paleta noua de farduri si nici vreun parfum pe care trebuia sa le testez... Era minunatul Samsung Corby, in varianta orange, pe care mi-l doream cu ardoare.

Pentru prima data in viata ma indragostisem de un telefon si acesta era Samsung Corby. Nu sunt o specialista in domeniu, dar cum telefonul meu parea sa cedeze dupa doi ani de utilizare intesa, era momentul sa ma reorientez. Cu HTC Touch 2 ma lamurisem deja. Il avusesem la testat si era un pic prea perfomant pentru nevoile mele si poate si pentru priceperea mea. (Desi recunosc ca avea optiuni uimitoare). Corby era mult mai aproape de sufletul meu. Colorat, usor de folosit (cel putin in acceptiunea mea) s-a dovedit candidatul ideal pentru a inlocui vechiul Samsung. L-am testat si pe acesta vreo 2 zile si am hotarat: mi-l doresc...in mod obsesiv deja.

Si.... Irina, draga mea sefa, mi l-a daruit astazi. Fara sa fie ziua mea, fara sa fie vreo zi in care se ofera prime... asa pentru ca ma iubeste. Mai are cineva o sefa asa ca mine? Nu prea cred.
M-am simtit cel mai special om din lume.! MULTUMESC, IRI! TE IUBESC!

Pasul doi...

Trecand peste obsesia cu telefonul... am mai primit o veste astazi. Ruxy, cea mai buna prietena din lume are de azi un super job. Un job pe care si l-a dorit, pentru care a muncit, pe care a avut rabdarea si intelepciunea sa-l astepte indiferent de critici, descurajari si poate lipsa de sustinere din partea celor dragi.

Am stiut ca o s areuseasca, desi poate cu un an in urma n-as fi avut increderea asta in ea. M-am bucurat mult sa descopar cu ceva vreme in urma ca Ruxy a mea nu mai e rasfatata pe care o stiam, ci e un om atat de cu capul pe umeri. O iubesc pentru asta si pentru multe altele!
FELICITARI, DRAGA MEA RUX! TE IUBESC!

Pasul trei...

Si asta nu este tot ce s-a intamplat azi...
Dupa multa vreme, ne-am intalnit toate - foste si actuale fete Look!. Am fost vreo... 10 la numar la Cafepedia in Piata Romana. Carmencita ne-a organizat si iaca ne-am intalnit si am ras si am glumit si a fost atat de frumos si de relaxant. (Eu iar m-am simtit speciala, pentru ca nu m-a uitat Carmencita si m-a pus si pe mine pe lista.)

Si-am fost asa: din categoria foste- Ralu, Cher, Carmencita si Mireille si din categoria actuale si viitoare (cred) - Iri, Lumi, Ioana, Ileana, Oliv si... eu! Ne-am "porcit" (urat cuvant - nu stiu cui i se datoreaza) cu profiterol, ciocolata calda, bere, limonada, salate, sandvisuri, nu stiu ce alte prajituri... un adevarat melting pot culinar.

Si-am povestit despre Basil, papagalul Carmencitei, despre Billy Boy -motanul Mirelei, despre cursurile de tango la care merg Ralu si Cher, despre cat de glossy este Oliv, despre casa si gresia Luminitei, despre clientii Ilenei, despre tinuta de divort a Ioanei, despre mine si despre multe altele prea intime pentru a fi impartasite.

Si totusi... imi lipseste ceva pentru ca ziua asta sa fie absolut perfecta. Imbratisarea si sarutul dinainte de somn cu care ma rasfata iubitul meu in fiecare seara. O sa le primesc la dublu, maine seara!

5 comentarii:

  1. E foarte simpatic telefonul, sa-l stapanesti sanatoasa! Esti o norocoasa cu asa sefa! Dupa zile morocanoase era timpul si pentru o zi frumoasa ca asta :)

    RăspundețiȘtergere
  2. dah e foarte tare telefonul si eu la primit de mos craciun de la parintzi:D q nah is mai mik:D si da super ziua:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce culoare e telefonul tau, Ade? Sa nu-mi spui ca roz, ca voi incepe sa te invidiez:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut,
    Imi place blogul tau si imi place cum scrii, atat.

    RăspundețiȘtergere