sâmbătă, 28 noiembrie 2009

see the sea



Ma pregatesc sa plec la mare. In realitate ma pregatesc sa plec la ai mei. Din nou. Saptamana trecuta am fost singura si m-am alintat. eram usor racita si simteam nevoia de o supa de pui cu galusti asa cum numai mama stie sa faca, de placinta cu mere si de toata grija mamei, glumele tatei si putinele cuvinte ale fratelui.

De data asta fac o vizita in doi. El vine cu mine. II este cumva dor de ai mei. Si ma emotioneaza numai cand ma gandesc ca si lui ii ed or de aceleasi lucruri de care imi este si mie dor la ei mei. De grija mamei fata de noi, de glumele tatalui si de putinele cuvinte "pontoase" ale fratelui.

Asadar, ne facem bagajele sa pornin spre mare, care dupa cum arata rubricile meteo va fi destul de agitata. Se anunta precipitatii restranse maine si ceata azi. Dar marea ramane MARE indiferent de vreme. Mi-e dor de mare desi toata viata am trait langa ea.

Ar fi momentul sa ma pregatesc....Sa-mi iau oare caciula de blana sau sa infrunt frigul de Dobrogea cu urechile inrosite si un zambet larg... Poate nu va fi totusi atat de frig...

Acasa va fi cu siguranta foarte cald!

Un comentariu: